Köp- & leveransvillkor

Hos Go By Flow - Easy Living handlar du vacker och funktionell inredning till ditt hem. Vårt mål är att inspirera dig att skapa ett personlig och unikt hem där du kan hämta kraft och energi. 

Våra leveransvillkor gäller beställningar från vår webshop www.gobyflow.se om du som kund är bosatt i Sverige. Vi levererar inom Sverige.

Som kund hos oss har du rätt att begära information om dina registrerade personuppgifter. Du har även rätt att begära att dina personuppgifter ändras eller raderas. Dina personuppgifter sparas på ett säkert sätt hos oss för att vi ska kunna ge dig bra service vid återkommande köp och för att du ska få ta del av specialerbjudande och nyhetsbrev. Vid frågor kontakta oss på info@gobyflow.se 

Försäljning till minderåriga: Har du fyllt 18 år är du varmt välkommen att handla hos oss.                                      

Priser och betalning
Priser som anges vid köptillfället är det pris som gäller. Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter, moms och betalning. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalsätt. Vi reserverar oss för eventuellt skriftfel.
 
Fraktkostnad
Fraktkostnad 69 kr (inklusive moms). Vill du hämta varorna hos oss handlar du fraktfritt.

Leveranser
Leveranstiden är 3-5 dagar och leveranserna sker med DHL Service Point. Du får ett SMS eller så ringer transportören och aviserar. Därefter löser du ut paketet på respektive utlämningsställe. 

Företag
Till företag skickar vi leveranserna med DHL paket som levereras direkt till leveransadressen.

Outlösta försändelser
Det är upp till dig som kund att lämna en giltig och korrekt leveransadress. Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej har hämtats ut förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 399 kr, oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt. DHL låter paketen ligga i 14 dagar innan de skickas i retur.

Betalningsvillkor
Klarna checkout
Faktura - Delbetalning - Kortbetalning samt bank

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid din beställning. Kontrollera att att du anger rätt e-postadress. Har du inte fått någon orderbekräftelse kan det bero på att adressen är felaktig. Hör av dig till oss om detta uppstår.                                                                                         

Ångerrätt
Du har alltid full returrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit dina varor, även om förpackningen har öppnats, men det förutsätter att varan inte är använd (enligt konsumentköpslagen). Varorna ska returneras oskadade och oanvända i sin originalförpackning. Värdet på varan betalas tillbaka (ej fraktkostnad). Returnera varorna via posten men inte mot postförskott. Vid retur/byte står du som kund för fraktkostnad. Glöm inte att ange hur du önskar din återbetalning och hör gärna av dig till oss innan du returnerar något.


Retur av varor du ångrat ska skickas till:                                                
Go By Flow-Easy Living
Pimpelgatan 16
723 49 Västerås                                                                    
 
Reklamationer
Om någon vara är skadad när du öppnar paketet ska du göra en reklamation till oss. inom 14 dagar. Därefter ersätter vi dig med en likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Vi står självfallet för returfrakten i samband med detta. Vid reklamation kontakta oss via e-post.